Plan de învățământ 2020/2022

Semestrul 1

  • Bazele fiziologice ale nutriţiei umane
  • Resurse alimentare de origine vegetală
  • Metabolismul nutrienţilor
  • Prelucrarea şi prezentarea informaţiei ştiinţifice
  • Practica de specialitate

Semestrul 2

  • Psihologia comportamentului alimentar
  • Resurse alimentare de origine animală
  • Nutriţia vârstelor
  • Neurofiziologia comportamentelor motivate
  • Curs optional 1
  • Prelucrarea industrială a alimentelor
  • Ingineria avansată a bioproceselor enzimatice şi fermentative
  • Administrarea afacerii

Plan de învățământ 2019/2021

Semestrul 1

  • Nutriţie şi fitness
  • Nutriţia stărilor patologice
  • Microbiologie alimentară
  • Consultanță nutritională
  • Curs optional 2
  • Biotransformări aplicate în industria alimentară, farmaceutică şi în industriile organice
  • Norme şi standarde de acreditare a calităţii alimentelor
  • Strategii şi politici globale privind hrană

Semestrul 2

  • Toxicologie alimentară
  • Nutriţia comunităţilor
  • Practica pentru elaborarea disertatiei
  • Disertație (pregătire și susținere)