Invitație workshop-elaborarea lucrării de licență în științe exacte

Stimați studenți,

În cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0042 „Educație de calitate la Universitatea Babeș-Bolyai V”, va avea loc workshop-ul on-line referitor la elaborarea lucrării de licență în științe exacte „De la idee la susținerea reușită a lucrării de licență”, în limba română. Lectorul workshop-ului este domnul Conf. univ. dr. Zoltan Balint (Facultatea de Fizică).

Întâlnirea va avea loc vineri, 29 octombrie 2021, orele 12:00-14:00, pe platforma Microsoft Teams. Participanții trebuie să se înscrie până miercuri, 27 octombrie 2021, ora 16:00 la următorul link: https://forms.office.com/r/sJSm30SziW (pentru a putea completa formularul de înscriere este necesară conectarea cu contul instituțional @stud.ubbcluj.ro). Persoanele înscrise vor primi ulterior link-ul întâlnirii.

Considerăm esențială buna pregătire a studenților și informarea încă de la începutul parcursului academic pentru elaborarea unor lucrări științifice de calitate. Vă rugăm să promovați acest eveniment în cadrul comunității studențești.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la acest workshop!

Lasă un răspuns