Chestionar absolvenți promoție 2015/2016 și 2019/2020

În calitate de absolvent al instituției noastre, vă invităm să completați Chestionarul Național privind Angajabilitatea Absolvenților de Învățământ Superior (CNAAIS). Contribuția dumneavoastră este foarte importantă pentru a avea o imagine reală și cât mai cuprinzătoare asupra angajabilității și parcursului profesional al absolvenților din România.

Mai multe informații despre CNAAIS sunt disponibile la acest linkhttp://www.chestionar-absolventi.ro/, iar pentru a accesa chestionarul, vă rugăm să selectați secțiunea „Chestionarul”.

Durata completării este de maximum 7-8 minute, iar termenul limită este 28 februarie 2022.

Vă informăm că toate răspunsurile la CNAAIS sunt confidențiale și respondenții anonimizați pentru toate instituțiile implicate în proces. În faza de autentificare este solicitat Codul Numeric Personal, doar pentru validarea existenței înregistrării în Registrul Matricol Unic,și adresa de e-mail, cu scopul notificărilor privind invitația de completare, însă aceste date nu vor fi stocate și prelucrate.

CNAAIS a fost dezvoltat de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în parteneriat cu Ministerul Educației în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), cod SMIS 126766.

Dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să contactați echipa de proiect la adresa de e-mail absolventi@uefiscdi.ro.

Vă mulțumim!