Prima Zi a Sănătății EUTOPIA (EUTOPIA HEALTH DAY)

Ne face plăcere să vă invităm la prima Zi a Sănătății EUTOPIA (EUTOPIA HEALTH DAY), organizată de Universitatea Babeș-Bolyai în calitate de coordonator al proiectului EUTOPIA_HEALTH, o inițiativă a Alianței Eutopia, finanțată prin programul Horizon Europe. Evenimentul va avea loc în data de 20 iunie 2024, în diferite locații din Cluj-Napoca. O parte din activități vor fi organizate în format hibrid. Atașăm agenda evenimentului pentru programul complet.

EUTOPIA Health Day își propune să încurajeze interesul și să promoveze discuții semnificative legate de cercetarea din domeniul sănătății prin intermediul unui program divers care include prezentări, paneluri și activități interactive. Prezentările noastre transdisciplinare vor include cercetători care vor împărtăși cele mai recente descoperiri pe diverse subiecte legate de sănătate. În plus, am invitat reprezentanți ai tuturor membrilor consorțiului să participe la un panel interactiv conceput pentru a crea un dialog privind integrarea sănătății în cadrul universităților și pentru a-și împărtăși viziunea pentru viitor.

Vă rugăm să vă marcați în calendar această oportunitate interesantă de a intra în contact cu experți, cercetători și actori din sectorul sănătății.

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să utilizați acest link. Înregistrarea este posibilă până în 14 iunie 2024, ora 16:00. 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa EUTOPIA_HEALTH