Kedves biológusok és ökológusok, kedves érdeklődők!

 

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézete az Apáthy István Egyesülettel és az MTA Kolozsvári Akadémiai Bizottság Biológiai és Ökológiai szakbizottságával közösen idén is megrendezi a Kolozsvári Biológus Napokat, ezúttal a 24. kiadást, 2024. április 19. és április 20. között.

A regisztrációs felületet lezártuk, április 9.-ig vártuk a jelentkezéseket.
A konferencia díja 50 lej (kb. 3900 ft), melyet a helyszínen lehet majd kifizetni.
A konferencia programja: https://shorturl.at/dEHSV
A konferencia kivonatfüzete: https://shorturl.at/cdfKM

Meghívott plenáris előadóink 45 + 5 perces előadásokat, míg a többi előadó 10 + 5 perces előadásokat tarthat, magyar nyelven. Offline konferenciát szervezünk, de kivételes esetekben, az előadások max. 5%-ig, online előadásokat is befogadunk. Magyar és angol címmel és kivonattal lehet jelentkezni a fenti regisztrációs oldalon. A konferencia díja: 50 lej (kb. 3900 ft), melyet a helyszínen lehet majd kifizetni.

A két napig tartó tudományos rendezvényt a résztvevők a biológiát és az ökológiát széles körben átfogó előadásaikkal tarkítják. Előadóként egyetemi oktatók, kutatók, doktoranduszok mellett frissen végzett vagy éppen jelenlegi egyetemi hallgatók is bemutatkoznak erdélyi és magyarországi egyetemekről egyaránt.

A hallgatóság soraiban szeretettel látunk mindenkit, tartózkodási helyétől függetlenül.

A Kolozsvári Biológus Napok előző kiadásai itt érhetők el.

A regisztrációs felületet megnyitottuk, április 9.-ig várjuk a jelentkezéseket: https://forms.gle/D1aJnLzVwD3bUBnG6