Tanári tevékenység értékelése a tanulók által

Kedves diákok,

Nagyon fontosnak tartjuk a véleményeteket az egyetemen zajló oktatásról. Ezért kérünk, töltsétek ki az általatok látogatott előadások, szemináriumok vagy laborgyakorlatok minőségére vonatkozó online kérdőíveket. A kérdőívek magyar, román, német és angol nyelven egyaránt elérhetőek. Válaszaitok nagymértékben hozzájárulnak az oktatók tevékenységének és általában az oktatási folyamat minőségének javításához.

Fontos tudnotok, hogy:

(1) a válaszok névtelenek, és

(2) nem befolyásolják a kiértékelt tantárgyból kapott jegyeket, mert tanáraitok egyáltalán nem láthatják a kérdőívet kitöltő személyek nevét, és a minősítéseket is csupán a vizsgaidőszak lezárultával tekinthetik meg.

A 2023/2024-es tanév II. félévének kiértékelési időszaka:

Nappali tagozatos hallgatók számára:       2024. május 13–június 03.

Végzős évfolyamok:                                      2024. április 22–május 20.

Távoktatásos hallgatók számára:   2024. május 27–június 10.

Végzős évfolyamok:                          2024. május 13–27.

A kérdőíveket a <https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/> oldalon lehet elérni, a magyar nyelvi gombra kattintva magyarul is kitölthetőek.

A kérdőív az UBBApp mobilalkalmazás segítségével is kitölthető, iOs és Android felületek használatával.

A megjelölt időszakot követően a kiértékelési felület nem lesz elérhető, ezért kérünk, hogy a megjelölt határidőig töltsétek ki a kérdőíveket.

Fontos azt is tudnotok, hogy csak azok a hallgatók láthatják a kiértékelés végeredményét, akik maguk is kitöltötték az online kérdőíveket.

Köszönjük a segítséget!