Noutăți

Înscriere doctorat 2020

Stimați candidați, înscrierea la Școala Doctorală de Biologie Integrativă are loc anul acesta în perioada 31 august – 4 septembrie 2020. Conform metodologiei descrise pe site-ul Institutului de Scoli Doctorale ale UBB, înscrierea este on-line la adresa indicată pe site (https://academicinfo.ubbcluj.ro/admitere/).

Va rog să completati cu atenție și să încărcați documentele cerute pe platforma on-line in această perioadă (31 august – 4 septembrie 2020).

Aceleași documente scanate respectiv copii legalizate (https://doctorat.ubbcluj.ro/ro/actele-necesare-inscrierii-la-concursul-de-admitere/) va rog să le organizați într-un dosar mapa, cu șina, și pe dosar să scrieți următoarele cu majuscule:

Numele și prenumele complet al candidatului

Indrumător Prof. dr.  …. (numele si prenumele)

Scoala Doctorala de Biologie Integrativa

Alăturat dosarului vă rog să adăugați o foaie pe care sa lăsați un nr de telefon și o adresa de mail validă pentru a va putea contacta în caz de nevoie.

Acest dosar, vă rog sa il puneți intr-un plic sigilat pe care să îl duceți/trimiteți prin poștă la decanatul Facultății de Biologie și Geologie, adresat secretarului Școlii Doctorale, în aceiași perioadă (31 august – 4 septembrie 2020):

Destinatar: Suciu Maria, Decanatul Facultății de Biologie și Geologie, str. Str. Republicii (Gh. Bilașcu) nr.44, Cluj-Napoca. tel 0264-431858 sau 0749990324.

Vă rog nu lăsați încrierea la doctorat pe ultima zi, pentru a putea face corecturile necesare în timp util. Pentru orice intrebări și nelămuriri mă puteți contacta la adresa de mail maria.suciu5@gmail.com.