Noutăți

Alegeri CSUD

          “Va anuntam ca maine, 15 iulie 2020,  intre orele 8.00 – 15.00, toti studentii doctoranzi activi pot sa voteze electronic  membrul CSUD (student doctorand).  Lista studentilor doctoranzi activi care pot vota este afisata aici: https://doctorat.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2020/07/Lista-Votanti-Doctoranzi_alegeriCSUD2020.pdf      Pentru votarea electronica, studentii doctoranzi activi sunt rugati sa acceseze link-ul: https://www.ubbonline.ubbcluj.ro/dctorate/default.aspx Logarea se face astfel:   ·         Introduceti utilizatorul folosit pe Managementul cercetarii / AcademicInfo. ·         Parola este compusa astfel: numarulmatricolParola9! Atenție! Deci, parola va fi codul de 5 cifre si  Parola9! :   XXXXXParola9!      Este posibil ca in cazul in care a fost schimbata parola de la MS Teams, votantii se pot loga cu parola noua de la MS Teams. Va rugam sa transmiteti studentilor doctoranzi si aceasta posibilitate.      Pentru orice probleme de logare, va rugam sa transmiteti email colegilor de la Informatizare (care gestioneaza votarea electronica) la adresa: reset@ubbcluj.ro, cu subiectul (subject): Alegeri  CSUD. In cadrul email-ului rugam votantul sa se identifice ca utilizator si sa comunice ce probleme a intampinat la logarea la platforma de vot.        Va rugam foarte mult sa diseminati acest mesaj tuturor studentilor doctoranzi din lista de mai aici: https://doctorat.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2020/07/Lista-Votanti-Doctoranzi_alegeriCSUD2020.pdf

In atentia tuturor scolilor doctorale,

Stimata doamna director, Stimate domnule director,

Referitor la depunerea dosarelor de candidatura membru CSUD – etapa numirea membrilor de catre Rector:

  • Rugam conducatorii de doctorat si studentii doctoranzi care doresc sa participe la aceasta etapa sa depuna un singur dosar, preferabil prin email, la adresa alegeri.csud@ubbcluj.ro , in intervalul 20 – 23 iulie 2020.
  • Daca sunt conducatori de doctorat si studenti doctoranzi care au participat la prima etapa (alegerea prin vot), care nu au fost alesi, dar doresc sa participe si la etapa de numire de catre Rector, ii rugam sa anunte intentia de candidatura pentru aceasta etapa printr-un singur email la adresa alegeri.csud@ubbcluj.roIn cazul acestora, va fi pastrat acelasi dosar depus in prima etapa.

Toate cele bune, Din partea Institutului de Studii Doctorale Simona Stanciu” Multumesc!